Kandža, kandžas aparāti, destilācijas aparāti

 Latviski По русский In English

Kandža no kartupeļiem. Recepte Nr.1


Nomazgāt un sarīvēt 20 kg kartupeļus. Pārliet masu ar 15 l vārītu līdz 60°С atdzesētu ūdeni, kārtīgi samaisīt. Pievienot 1 kg miltus un nedaudz sasmalcinātus kviešu salmus. Vēlreiz kārtīgi samaisīt. Kad maisījums paliek gaišs, ūdeni noliet, bet biezumus vēlreiz pārliet ar 15 l vārītu līdz 50°С atdzesētu ūdeni. Kārtīgi samaisīt un noturēt nelielu laiku. Ūdeni atkal noliet un sajaukt ar nolieto ūdeni no iepriekšējās reizes. Nolietajiem ūdeņiem piejaukt raugu pēc sekojoša aprēķina 100 gr rauga uz 5 l šķidruma. Raudzēt 10 - 15 dienas. Pēc tam destilēt kā parasti.

...
Skatīts: 4567x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Kandža no kartupeļiem. Recepte Nr 2


Nomazgāt un sarīvēt 10 kg kartupeļus. Samalt 6 kg auzas, vai neapstrādātas auzu pārslas, tās pārliet ar verdošu ūdeni, kārtīgi samaisīt. Masai pievieno pakāpeniski rīvētos kartupeļus. Pēc 3 stundām pievienot 37 l ūdeni un samaisīt.  Pēc tam pievienot 1.8 l rauga masas un samaisīt. Hermētiski noslēgt trauku un noturēt 3 - 4 dienas tumšā vietā līdz veidojas nogulsnes un gāzu burbulīši. Brāga gatava destilēšanai.

...
Skatīts: 2697x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.



Lapa | [1] 2 |