Kandža, kandžas aparāti, destilācijas aparāti

 Latviski По русский In English

Upeņu liķiera recepte Nr. 2


1.6 kg upenes, 1.025 kg cukura, 1.5 l ūdens, 60 upeņu lapas, 1 krustnagliņa, 2 gr kanēļa, 1,7 l vīna spirta, vai kandžas. Cukuru izšķīdināt ūdenī, ar sīrupu pārliet upeņu ogas, pievienot smalki sagrieztas upeņu lapas un pievienot kanēli, krustnagliņu un kandžu. Noturēt slēgtā traukā 2 nedēļas. Pēc tam gatavo šķidrumu noliet un biezumus izspiest. Gatavo produktu noturēt vēl 2 dienas. Pēc 2 dienām liķieri izfiltrēt un saliet pudelēs. 

Skatīts: 4659x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ