1.5 kg tumšās rozīnes ar kauliņiem pārlejam ar karstu ūdeni un uzbriedinam 3 stundas. Pēc tam rozīnes nospiežam un samaļam blenderī. Nolieto ūdeni un samaltās rozīnes sajaucam un liekam raudzēšanas traukā. Pievienojam 5 kg cukura, 100 gramus maizes rauga (ne sauso raugu) un papildinam ūdens tilpumu līdz 18 litriem. Raudzējot 2 reizes dienā masu samaisam. Raudzējam 12 dienas. Destilējot apmēram pirmos 450 ml noņemam, jo to sastāvā ir acetonvielas un aldehīdvielas. Rezultātā sanāk 5 litri 45 grādīgas kandžas (grādus izlīdzinam atšķaidot ar tīru ūdeni). Pēc tam kandžu noturam 1 mēnesi, pievienojot 300 gramus tumšās rozīnes, 2 saujas vīnogas, ozola skaidas (nedaudz pēc izjūtām) un viena valrieksta čaulu. Pēc tam visu izfiltrē un salej pudelēs. Lietot pēc 2 nedēļām.