Kandža, kandžas aparāti, destilācijas aparāti

 Latviski По русский In English

Kandža no kartupeļiem. Recepte Nr.1


Nomazgāt un sarīvēt 20 kg kartupeļus. Pārliet masu ar 15 l vārītu līdz 60°С atdzesētu ūdeni, kārtīgi samaisīt. Pievienot 1 kg miltus un nedaudz sasmalcinātus kviešu salmus. Vēlreiz kārtīgi samaisīt. Kad maisījums paliek gaišs, ūdeni noliet, bet biezumus vēlreiz pārliet ar 15 l vārītu līdz 50°С atdzesētu ūdeni. Kārtīgi samaisīt un noturēt nelielu laiku. Ūdeni atkal noliet un sajaukt ar nolieto ūdeni no iepriekšējās reizes. Nolietajiem ūdeņiem piejaukt raugu pēc sekojoša aprēķina 100 gr rauga uz 5 l šķidruma. Raudzēt 10 - 15 dienas. Pēc tam destilēt kā parasti.

Skatīts: 4580x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ