Kandža, kandžas aparāti, destilācijas aparāti

 Latviski По русский In English

Liķiera KURASAO 1. recepte.


Nepieciešami 10 āboli, 6 apelsīni, 3 citroni, 2 litri stipras kandžas vai spirta, 1 kg cukura, 3 litri ūdens, 15 gr anīsa, 4 gr krustnagliņas, 4 gr kanēļa. Nomizot ābolus (nepārgatavojušies), pievienot smalki sagrieztu 6 apelsīnu mizu un 3 citronus samīcītus ar visu mizu. Visu pārliet ar kandžu vai spirtu un noturēt nedēļu. Pēc nedēļas uzlējumu izfiltrēt, pievienot sitlā ūdenī izšķīdinātu cukuru (cukura sīrupu atdzesēt), pievieno anīsu un kanēli. Visu to noturēt ne mazāk kā 4 nedēļas. Izfiltrēt liķieri un saliet pa pudelēm. 

Skatīts: 5328x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ