Kandža, kandžas aparāti, destilācijas aparāti

 Latviski По русский In English

Pīlādžu liķieris - recepte Nr.1


Sākumā jāatbrīvojas no ogu rūgtās garšas (ogas izmērcēt 1% etiķa šķīdumā), pēc tam ogas cītīgi noskalo un izspiest sulu. Sulu pasterizēt un pārliet sterilizētā burkā, aizvākot un leduskapī iekšā. Otrais etaps sastāv no kandžas pagatavošanas uz izspiesto ogu miziņām, piejaucot ūdeni, raugu un cukuru (skat. standarta brāgas recepti).  Tālāk ņem pīlādžu sulu sajauc ar izdzīto pīlādžu kandžu proporcijās 1:1 un uz katru iegūto dzēriena litru pievienot 2 kg cukura. Noturēt 5 - 6 dienas, katru dienu sakratot uzglabāšanas trauku, lai veicinātu cukura šķīšanu. Pēc tam gatavo liķieri izfiltrēt un saliet pudelēs. Gatavs lietošanai.

Skatīts: 5558x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ