Kandža, kandžas aparāti, destilācijas aparāti

 Latviski По русский In English

Pīlādžu liķieris. Recepte Nr. 2


Pīlādžu ogas pārlasīt, noskalot un iebērt 3l burkā līdz pusei. Pārliet ar attīrītu spirtu (70%), pievienot 1l cukura sīrupa. Burku ar vāku noslēgt un likt katlā ūdens peldē karsēties. Karsē līdz vārīšanās temperatūrai, pēc tam burku neizņemot no peldes  ļauj atdzist. Tādu uzkarsēšanas un atdzesēsanas procesu veic 7 - 8 dienas. Pēc tam uzmanīgi noliet liķieri pudelē, pievienot 2 - 4 ml citrona esences un ļaut lai izveidojas nogulsnes. Noliet tīro liķieri bez nogulsnēm pudelēs. Tādā liķierī ir 35% spirta un 35 - 38 % cukura. Ilgāk uzglabājot tādu liķieri, tam garša tikai uzlabosies. 

Skatīts: 5050x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ